vrijdag 29 september 2023
26.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

” We gaan de bus niet parkeren tegen Barcelona” beloofd Van Bommel

lees ook ...

Rechter in Spanje laat gebouwen van de Scheidsrechtersbond o...

De gebouwen van de Spaanse scheidsrechtersbond zijn donderdag in opdracht van de rechter onderzocht dit naar aanleiding van mogelijke omkoping van scheidsrechters door de huidige La Liga kampioen Barc...

De Belgische club Royal Antwerp met als trainer Mark Bommel speelt dinsdag hun eerste Championsleague groepswedstrijd tegen de Spaanse kampioen Barcelona in Spanje en zullen volop voor de aanval kiezen.

” De Bus parkeren tegen Barcelona is absoluut geen optie” zei trainer Mark van Bommel maandgmiddag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd dinsdagmiddag tegen de Spaanse kampioen Brcelona.” We zullen volop voor de aanval kiezen” verzekert Van Bommel, de voorbije jaren mogen dan wat minder zijn geweest voor de club, maar dat had zijn redenen, dit elftal van Xavi Hernandez kan de Championsleague gewoon winnen”.

Royal Antwerp plaatste zich onder Max Van Bommel voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische club voor de Championsleague. In dezelfde poule zitten nog FC Porto en Shaktar Donetsk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' We gaan de bus niet parkeren tegen Barcelona" beloofd Van Bommel