dinsdag 25 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

”We are very proud ” zei Laporta in de kleedkamer van Barcelona

lees ook ...

Suriname Major League geslaagde Clublicentie workshop

De Surinaamse voetbalbond (SVB) organisseerde op maandag 17 juni een zeer geslaagde en drukbezochte  clublicentie workshop te Owru club. Tijdens deze workshop is er nader ingegaan op het aangep...

Juan Laporta, de clubPresident van Barcelona sprak de spelers in de kleedmaker toe na de verloren wedstrijd tegen Real Madrid

We zijn erg trots op jullie zo begon Laporta zijn toespraak  in de kleedmaker na de verloren halve finale van de Spaanse Super tegen Real Madrid.Ondanks het verlies hebben jullie de harten van de vele fans van Barcelona weer kunnen winnen. We hebben een hele moeilijke periode achter de rug, maar door samen hard te werken als team, zijn we langzamer eruit gekomen. Er is nog veel werk aan de winkel maar er is licht in de tunnel. Jullie hebben getoond als een team te kunnen optreden, voor elkaar te kunnen vechten. We are very proud of you. Dit is was onze beste wedstrijd na lange tijd.

Ook coach Xavi Hernandez was vol lof te spreken over zijn spelers. Het is geen prettig gevoel om te verliezen, terwijl je na 20 minuten spelen in de eerste helft als ploeg de wedstrijd volledig domineerd, maar door onnodige blunders het resultaat anders is dan  wat we verwacht of gehoopt hadden. We zijn op goede weg terug.

Barcelona verloor door eigen blunders met 2-3 van Real Madrid in de verlenging van de halve finale van de Sppanse supercup in Saudi Arabie. Het was voor Real Madrid de 100ste El Clasico overwinning.  Real Madrid komt in de finale uit tegen de winnaar van Atletico Bilbao vs Atletico Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''We are very proud '' zei Laporta in de kleedkamer van Barcelona