donderdag 30 maart 2023
31 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
5
(1)

Warming – Up tournooi SVB met een week verschoven

lees ook ...

Juan Martin Del Potro kondigt comeback op de tennisbaan aan...

De 34-jarige tennisser Juan Martin Del Potro heeft aangekondigd weer het tennis racket op te raken en wil meedoen met het US OPEN later dit jaar Ruim een jaar na zijn laatste wedstrijd heeft Del Po...

 

De Surinaamse voetbalbond heeft gemeend het warming-up tournooi dat moet gelden als voorbereiding op  het nieuw seizoen  te verschuiven .

 

In principe  zou het warming- up tournooi dit weekend zaterdag van start moeten gaan. Maar het bestuur van de SVB heeft in een persbericht laten weten aan de clubs,media en publiek dat het Warming up tournooi  met een week is verschoven. Het tournooi begint dus zaterdag 11 december.Het is nog steeds de vraag als de grote topclubs alsnog zullen meedoen aan het tournooi.De clubs die officieel  meedoen zijn Intermoengo tapoe, Inter Wanica, Fc Groningen en SNL.  Robinhood, Leo Victor, Voorwaarts doen helaas vanwege verschillende redenen niet mee aan het tournooi.  Transvaal heeft tot zaterdag 4 december de ruimte haar zaken in orde te krijgen voor deelname aan het tournooi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWarming - Up tournooi SVB met een week verschoven