zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
5
(1)

Warming – Up tournooi SVB met een week verschoven

lees ook ...

De number 9 vloek van Chelsea

⁷Thomas Tuchel de coach van Chelsea is er heilig van overtuigd dat er een vloek rust op rugnummer 9 want ook het komend seizoen wil geen  enkele speler met rugnummer 9 spelen Nummer 9 komt ook niet...

 

De Surinaamse voetbalbond heeft gemeend het warming-up tournooi dat moet gelden als voorbereiding op  het nieuw seizoen  te verschuiven .

 

In principe  zou het warming- up tournooi dit weekend zaterdag van start moeten gaan. Maar het bestuur van de SVB heeft in een persbericht laten weten aan de clubs,media en publiek dat het Warming up tournooi  met een week is verschoven. Het tournooi begint dus zaterdag 11 december.Het is nog steeds de vraag als de grote topclubs alsnog zullen meedoen aan het tournooi.De clubs die officieel  meedoen zijn Intermoengo tapoe, Inter Wanica, Fc Groningen en SNL.  Robinhood, Leo Victor, Voorwaarts doen helaas vanwege verschillende redenen niet mee aan het tournooi.  Transvaal heeft tot zaterdag 4 december de ruimte haar zaken in orde te krijgen voor deelname aan het tournooi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWarming - Up tournooi SVB met een week verschoven