vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Warming- Up tournooi SVB in December

lees ook ...

Ronaldo blijft op de bank tijdens de derby in de Premier Le...

De 37- jarige Portugese International Cristiano Ronaldo werd de volle 90 minuten op de bank gehouden door de Nederlandse coach Erik Ten Had tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester Un...

 

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft de afgelopen dagen intensief gesprekken gevoerd met clubs uit de Eerste divisie.

Er ligt een plan klaar om in de tweede week van december te starten met een warming -up tournooi dit als voorloper van de nieuwe competitie die begin volgend jaar van start moet gaan. Voor het warming- up heeft het bestuur enkele voorstellen uitgewerkt met de aanwezige  clubs op de laatst gehouden meeting.  Er kan 11 x11 gespeeld worden met clubs die meer dan 18 gevaccineerde  spelers hebben  en 7×7 voor clubs  die minder dan 15 gevaccineerde spelers hebben. Inmiddels zijn enkele clubs al gestart met de trainingen met spelers die volledig gevaccineerd zijn. Er wordt nu via goede voorlichting geprobeerd de andere spelers te overtuigen om zich ook te laten vaccineren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWarming- Up tournooi SVB in December