zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Warm welkom voor Marcelo door supporters Fluminense

lees ook ...

Natio krijgt ondanks verlies warm applaus van publiek

Ondanks het verlies van Natio Suriname  heeft het publiek de spelers een warm applaus gegeven na de wedstrijd. Het goed opgekomen publiek heeft Natio gedurende de 90 minuten de volle ondersteuning geg...

De 35-jarige oud speler van Real Madrid en de Nationale selectie van Brazilië is vrijdagochtend  op de luchthaven in Rio warm onthaald door de supporters van de Braziliaanse club. 

Marcelo keert terug naar de ploeg waar hij in 2005 als profvoetballer begon te voetballen en later voor 9 miljoen werd verkocht aan Real Madrid,  met wie hij 25 kampioenschappen won, waaronder de Champions league, Copa Del Rey, Spaanse Super en de LA Liga.

Vorig jaar liep zijn contract af bij Real Madrid en na een hele tijd tijd zonder club te hebben gezeten, probeerde hij het in Griekenland bij de club Olympiacos, helemaal duurde het maar 6 maanden , waar hij weinig in actie kwam, een paar weken geleden maakte Fluminense met hem en een terugkeer naar zijn 1ste liefde was een feit, hij zal wel op huurbasis spelen bij de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWarm welkom voor Marcelo door supporters Fluminense