donderdag 8 december 2022
29.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Waarom Quincy Promes nog in de cel zit

lees ook ...

La Lakers winnen in de NBA van Milwaukee Bucks

De La Lakers die een slechte start kenden in de NBA competitie hebben vrijdagavond met 133-129 kunnen winnen van de Milwaukee Bucks waarbij Anthony Davis 44 punten scoorde. Los Angeles Lakers wist ...

De aanvaller van Ajax is door de politie van het weekend aangehouden voor betrokkenheid van een steekincident van een familielid. Het steken van deze familielid zou plaats hebben gevonden op een familiefeest medio juni/juli. Het slachtoffer blijkt een neef van Quicy Promes te zijn. Deze heeft een heftige steekwond opgelopen onder zijn knie, waarbij zijn pees verwond is geraakt. Dit incident gebeurde allemaal in een loods, een bedrijf van de aanvaller van Ajax. Het is nog onduidelijk wat de ware toedracht is van deze uit de hand gelopen onenigheid. Er wordt gesproken over vermissing van geld.

Quincy wordt ervan beschuldigd dat hij zijn neef met een scherp voorwerp gestoken heeft. Zelf ontkent Quincy Promes dat hij dit gedaan heeft, zijn advocaat Manon Aalmoes heeft zelfs aangegeven dat Promes niet ter plaatse was van het steekincident. Quincy zal daarom ook volledig mee werken aan het onderzoek.

Er is eerder gesteld dat Promes de zaak met een civielrechtelijke aansprakelijkheidsprocedure wilde afwikkelen. De zaak onderling willen regelen met zijn neef zonder tussenkomst van de politie.

Dit incident kwam alsnog aan het licht , toen de neef van Quincy Promes toch werd opgeroepen door het Team Criminele inlichtingen van de politie. De neef heeft er een verklaring afgelegd en er werd alsnog aangifte gedaan door de neef.

Het verhoor van Promes wordt maandagmiddag door de Politie voort gezet. Het onderzoek zal dan weer worden opgepakt. Het is nu afwachtten wat de uitkomst van het onderzoek zal zijn.

Ajax, de club van Quincy Promes heeft in ieder geval laten weten dat :”Als je ergens van wordt beschuldigd, wil dat niet zeggen dat je het hebt gedaan”, aldus een woordvoerder van Ajax.

Alle partijen zijn in afwachting op de uitkomst van het onderzoek. De verdenking op Promes is mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Hier staat een gevangenisstraf van maximaal vier jaar.

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWaarom Quincy Promes nog in de cel zit