dinsdag 7 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Waarnemend President Brunswijk ontvangt jeugdige voetballers

lees ook ...

Koploper Barcelona vergroot gat met Real Madrid naar 8 punte...

De koploper in de LA Liga Barcelona heeft na de overwinning op Sevilla zondagmiddag de achterstand vergoot met 8 punten op aartrivaal Real Madrid. Barcelona zette haar  overwinningsroes zondagmiddag v...

Waarnemend (Wnd) President Ronnie Brunswijk heeft twee jeugdige voetballers Gabriël De Mees en Eldiero De Mees, op donderdag 12 januari 2023 op zijn kabinet wat in de handen gestopt als extra motivatie voor hun voetbaltraining in het buitenland. De bewindsman spoorde de twee jeugdige sporters aan hun best te doen om zo de hoogste top in de voetbalsport te bereiken.

Beide sporters vertrekken binnenkort naar Atlanta in de Verenigde Staten van Amerika waar ze op basis van een selectieprocedure, zes maanden lang getraind zullen worden op de Kolonji Soccer Academy. Deze voetbalschool is in 2014 opgericht om jeugdigen in de leeftijdklasse 05 tot 19 jaar vaardigheden bij te brengen.

Tijdens de scholing worden deze jongeren gespot door voetbalclubs in Amerika die hen dan recruteren om hoger op te komen in de voetballerij. Gabriël en Eldiero hebben in 2022 reeds voor vier maanden op deze opleiding gezeten. Ze moeten bij de volgende training verder worden geobserveerd alvorens te worden uitgekozen door een Amerikaans team. In Suriname komen ze uit voor SV Transvaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWaarnemend President Brunswijk ontvangt jeugdige voetballers