zondag 5 december 2021
24.4 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
0
(0)

Waarnemend president Brunswijk ontvangt Jaïr Tjon en Fa

lees ook ...

Bayern Munchen tegen Barcelona zonder publiek

  De Championsleague ontmoeting tussen Bayern Munchen  en Barcelona zal komende week zonder publiek gespeeld worden. Barcelona verloor de eerste wedstrijd met 0-3 van Bayern Munchen.  Barce...

De Surinaamse baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa heeft woensdag een bezoek gebracht aan waarnemend president Ronnie Brunswijk. Hij was vergezeld door de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) Gracia Emanuël en de directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw.

Bij dit bezoek is er onder andere gesproken over de carrière van de topsporter en zijn prestatie tijdens de Olympische Spelen 2021. Het vervolgtraject van de sporter richting de Olympische spelen van 2024 is ook aan de orde gekomen.

De 27-jarige Jaïr werd vierde tijdens de onlangs gehouden Olympische Spelen in Tokio. Hij is de eerste Surinaamse baanwielrenner in een keirinfinale op de Olympische Spelen.

Onlangs heeft Tjon en Fa ook een bezoek gebracht aan president Chan Santokhi. Hij werd door een delegatie vanaf Zanderij onder politiebegeleiding naar het Kabinet van de President begeleid. Bij Fort Zeelandia onderweg naar het kabinet, werd hij opgewacht door wielrenners en fietsfanaten.

Bij het bezoek aan president Santokhi gaf hij aan, dat hij het liefst doorgaat tot de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Echter is deelname daaraan onzeker vanwege het gebrek aan financiële middelen. Zijn ouders zorgen voor de financiële ondersteuning, maar dat wil hij ze niet nog drie jaar aandoen. Daarom is hij op zoek naar sponsors, die hem ook willen ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportWaarnemend president Brunswijk ontvangt Jaïr Tjon en Fa