8.2 C
0
(0)

Vrouwen Brazilie voor de 8ste keer winnaar Copa America

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De vrouwen voetbalselectie  van Brazilie heeft  zondagmiddag voor de 8ste keer de Copa America gewonnen door Columbia met 1-0 te verslaan.

In een uitverkocht Alfonso Lopez station in Bucaramanga,Columbia versloeg Brazilie de selectie van Columbia met 1-0,het doelpunt kwam uit een penalty feilloos genomen door Debinha in de 39ste minuut van de 1ste helft.

Het is de 8ste keer dat de vrouwen van Brazilie de Woman Copa America op hun naam schrijven. Opvallend is dat Brazilie ongeslagen het tournooi weet te winnen en 20 doelpunten scoort en 0 tegen.Beide landen hebben zich geplaatst voor  WK 2023 en de Olympische 2024.Brazilie speelt later dit  jaar tegen Engeland  Euro2022 kampioen .