donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouwelijke assistent bij Duitse Union Berlin

lees ook ...

A must win for Barcelona tegen FC Porto in de Championsleagu...

De huidige kampioen in de La Liga Barcelona kan zich dinsdag geen gelijkspel nog verlies permiteren in de Championsleague ontmoeting tegen FC Porto. Door het verlies een paar weken geleden tegen Sh...

De duitse cub Union Berlin bedankte woensdagochtend trainer Urs Fischer vanwege de minder goede prestaties van de afgelopen weken en heeft per direct Marie -Louise Eta aangesteld  als assistent van Marco Grote die voorloop op de trainersbank plaats zal nemen.

Fischer werd woensdagochten officieel ontslagen als coach van Union Berlin. In 2018 stapte hij binnen als coach en behaalde de Championsleague met de ploeg, maar dit seizoen gaat het gaat minder goed.Grote neemt de taken even over met als primeur in Duitsland dat Marie- Louise Eta, de 1ste vrouwelijke assisent wordt in de Duitse competitie. Eta was tussen 2008 en 2018 zelfs ook speelster en kwam onder andere  uiit voor  HSV en Werder Bremen.Na haar profcarriere werkte ze bij een paar jeugd elftallen bij de Duitse voetbalbond.Union Berlin is de ploeg van  Danilho Doekhi en Sheraldo Becker.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVrouwelijke assistent bij Duitse Union Berlin