donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Vp dekt deel ticketkosten jeugdige dammers

lees ook ...

Lewandowski scoort winnende treffer voor Barcelona

BDe 34-jarige Poolse international en spelend voor Barcelona scoorde zaterdag middag het enig doelpunt in de wedstrijd tussen Barcelona en Real  Mallorca De  topscorerin de La Liga, Robert Lewandow...

Dammen met vicepresident Ronnie Brunswijk op de residentie. Dat mochten Nwagikromo Quincy (jeugd damkampioen) en Loedoer Sagar (jeugd semi damkampioen) ervaren. De twee dammers speelden op dinsdag 9 november 2021 een partijtje met dam liefhebber vp Brunswijk.

De vp is blij dat jongeren zich interesseren voor denksporten. De vriendschappelijke wedstrijd was in aanloop naar het vertrek van de jeugdige dammers naar Polen voor de Wereld Kampioenschappen Jeugd Dammen 2021 van 29 november tot 05 december dit jaar. Loedoer en Nwagikromo maken deel uit van de groep dammers die Suriname zullen vertegenwoordigen.

De jongens en hun begeleider kwamen geld te kort. Vp Brunswijk sponsorde de Surinaamse  delegatie met één vliegticket en handgeld voor beide dammers. De groep vertrekt over 2 weken naar Polen. “We zijn blij dat de vp de sport ondersteunt en we zijn dankbaar voor de financiële bijdrage van de Vice-President”, zegt Don Elliot van de dambond.

VP Brunswijk gaf aan dat hij sporters altijd een warm hart toedraagt en ontzettend veel bewondering heeft voor sporters die Suriname nationaal of internationaal vertegenwoordigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVp dekt deel ticketkosten jeugdige dammers