woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

”Voorzitter met pistool op het veld niet normaal ”zegt Biseswar

lees ook ...

LA Liga/ Geen neus operatie voor Kylian Mbappe.

De nieuwe aanwinst van LA Liga en Championsleague kampioen Real Madrid  Kylian Mbappe zal niet aan zijn neus worden geopereerd. Mbappe kreeg tijdens het EK 2024 in Duitsland een zware slag aan ...

Surinaams international Diego Biseswar krijgt er nog kippenvel van als hij terug denkt aan de dag waarop de voorzitter van de Griekse club PAOK het veld opkwam met een pistool in zijn hand.

Diego Biseswar heeft heel leuke tijden gekend in de Griekse competitie, maar ook momenten meegemaakt waarvan hij dacht kan dit ook nog hier in Griekenland. Biseswar kan zich nog heel goed heugen toen de voorzitter van PAOK het veld opkwam met een pistoot in zijn hand, let wel geen waterpistool, een echte, die ook nog geladen was.” Dat was wel een mannetje” , hij was kort met een grijze baard. We zagen hem als een vader figuur voor ons. Op zondag 11 maart 2018 veranderde alles toen we onze Vader Figuur het veld zagen aankomen met een pistool in zijn hand tijdens de wedstrijd tegen AEK Athene.Hij heeft wel sorry gezegd voor zijn ondoordachte handeling.

In Griekenland krijg je een pistool in je bezit aan de hand van je inkomen en dan krijg je een vergunning en onze voorzitter voldeed aan die voorwaarden. Maar dat hij op het veld ermee kwam was ongelooflijk.De club President Savvids trok de boetekleed en vertelde later aan de spelersgroep waarom hij plotseling met zijn pistool het veld opkwam. PAOK zou voor het eerst kwam worden van Griekenland en in de belangrijke wedstrijd tegen AEK Athene werd een gaf doelpunt van PAOK afgekeurd. ” Ze vonden dat het buitenspel was” en daardoor werd ons het kampioenschap dat we na 40 jaar zouden halen ontnomen ” zei de voorzitter van PAOK.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport''Voorzitter met pistool op het veld niet normaal ''zegt Biseswar