zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
0
(0)

Voormalig US Open kampioen Sloane Stephens heeft nieuwe trainer

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

De 29-jarige voormalige winnaar van de US OPEN Tennis tournooi Sloane Stephens heeft een nieuwe trainer aangetrokken in de persoon van Francisco Roig die laatst nog trainer was van Rafael Nadal.

Sloane Stephens maakte afgelopen woensdag het nieuws bekend dat zij een nieuwe trainer in de hand gekomen heeft en wel in de persoon van Francisco Roig. Roig is geen onbekende trainer in de tenniswereld, daar hij eerder trainer is geweest van de spanjaard Rafael Nadal.Ik ben zo blij Francis Roig te hebben als mijn nieuwe trainer en kijkt uit naar een succesvolle periode met haar nieuwe trainer.

Francisco Roig werkte sinds 2005 met Rafael Nadal, hetzelfde dat hij zijn eerste van de 22 Grandslam titels won. Hij werd dat jaar winnaar van het Frans Open.Nadal maakte afgelopen bekend dat Roig gekozen had voor een nieuwe uitdaging. Roig heeft samen gewerkt met Toni Nadal, de oom van Rafael , Carlos Moya en Marc Lopez.

Roig zegt uit te kijken naar een prachtige samenwerking met Sloane Stephens, nummer 37 op de wereldranglijst bij de vrouwen, in 2017 winnaar van het US Open en runner- up in 2018 tijdens het Roland Garros. Stephens heeft 7 titles totnutoe gewonnen en stond in 2018 als 3de op de Wereldranglijst bij de vrouwen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVoormalig US Open kampioen Sloane Stephens heeft nieuwe trainer