zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
4
(1)

Voetballegende Pele ontslagen uit ziekenhuis

lees ook ...

Pep Guardiola verlengd contract bij Manchester City

De Spaanse trainer Pep Guardiola en Manchester City hebben de samenwerking verlengd met twee jaren. Pep Guardiola zette woensdag zijn handtekening onder een twee- jarig contract bij de regerend lan...

 

Pele werd  donderdagochtend uit het  Albert Einstein ziekenhuis in Sao Paulo ontslagen waar hij werd opgenomen  om de behandeling tegen tumor voort te zetten.

Pele werd op 31 augustus met spoed opgenomen nadat de tumor bij hem ontdekt was, precies na een maand mocht hij weer naar huis, nadat er een aantal onderzoekingen waren gedaan.

Begin december werd hij weer opgenomen voor verdere behandeling van de tumor in de dikke darm, een deel van de darm. Het blijkt nu weer de goede kant op te gaan met Pele.

Het doel van de opname was om voor de eindejaarsfeesten zoveel mogelijk onderzoekingen te doen en om zijn familie te kunnen ontmoeten zonder naar het ziekenhuis te hoeven.

Het medisch team van het Albert Einstein ziekenhuis zei in een verklaring dat de koning zich in een stabiele situatie bevindt. Edson Arantes do Nascimento mocht met de woorden de patient is stabiel en zal doorgaan met de behandeling van de in spetember van dit jaar geindentificeerde colontumor.

Ik heb het netwerk van dochter gehackt om een prachtig bericht achter te laten .Godzijdank ben ik in orde,Misschien ben ik zelfs klaar om volgende week zondag te spelen, maar Godzijdank ben ik nu serieuzer zei  Pele voor vertrek uit het ziekenhuis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVoetballegende Pele ontslagen uit ziekenhuis