zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vitor Roque officieel speler van Barcelona

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

De 18-jarige talent volle Braziliaanse international  en speler van  Atletico Paranense mag eindelijk spelen voor Barcelona nadat beide clubs eens waren met de transfer som.

Vitor Roque  heeft vanaf de onderhandelingen gestart  zijn aangegeven  alleen voor Barcelona te willen  uitkomen ondanks interesse van PSG,  die hem een hoger salaris aanbood, Manchester United  en Chelsea. Nadat Barcelona  vrijdagavond  de nodige documenten aan Atletico Paranense  had afgegegeven konden de onderhandelingen worden afgerond.

Barcelona  neemt  de speler over voor een bedrag van 35 miljoen Euro plus 20 miljoen in add-ons en tekent Vitor een contract tot 2029. Zijn aankomst in Spanje bij Barcelona is gesteld op janauri 2024, maar mocht het Barcelona  lukken  hem eerder in te schrijven in de La Liga  dan speelt  hij al in augustus wanneer  de  La Liga  van start gaat voor Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVitor Roque officieel speler van Barcelona