zondag 21 april 2024
24 C
Paramaribo
7.3 C
Amsterdam
4
(2)

Vitesse drukt Ajax dieper de crisis in na gelijkspel

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

Ajax verspeelde woensdagmiddag dure punten in eigen huis tegen Vitesse in de Ere Divisie.

Ajax verloor afgelopen zondag van PSV en moest ook de koppositie afstaan aan PSV en zou moeten proberen de koppositie weer te bemachtigen door te winnen van Vitesse. Helaas speelde Ajax net als zondag tegen PSV weer een slechte partij, dat Ajax slechts een punt pakte in de wedstrijd is te danken aan de ploeg van Vitesse die heelwat opgelegde niet heeft weten te benutten en daardoor Ajax de gelegenheid gaf om  wat adem ruimte te krijgen. Opvallend was dat ook in deze wedstrijd Daley Blind op de reserve bank zat.Het werd een 2-2 gelijkspel na 90 minuten voetbal in de Arena.

De doelpunten van Vitesse werden gescoord door Milion Manhoef  en voor Ajax scoorde Dusan Tadic en Lorenzo Luca.Coach Alfred Schreuder had een basisplaats voor Owen Wijndal als Linskback,  in de spits hadden we Mohammed Kudus en bleef Brian Brobbey op de reserve bankd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVitesse drukt Ajax dieper de crisis in na gelijkspel