zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
3
(2)

Virgil van Dijk niet meer zeker van basisplaats Nederlandseltal

lees ook ...

Lewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari

De 38-jarige  Zevenvoudig Formule1 Wereldkampioen  Lewis Hamilton heeft  van Ferrari een contract aangeboden gekregen waar hij meer dan 40 miljoen Euro  het komend jaar aan salaris kan verdienen. D...

De centrale verdediger  van  Liverpool en het Nederlands elftal  Virgil van Dijk is volgens bondscoach Ronald  Koeman vanwege de tegenstellende prestaties bij zijn club niet meer zeker van een basisplaats in het  Nederlands elftal.

” Ik heb een gesprek gehad met  Van Dijk”, waarbij ik hem aangeef dat vanwege zijn tegenstellende prestaties bij zijn club,  hij voorlopig niet moet rekenen op een  basisplaats in het Nederlands elftal. In de 0-4 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Frankrijk speelde Van Dijk ook geen sterke wedstrijd.

We hebben genoeg alternativen in de selectie die de plaats van  Virgil   kunnen innemen vandaar  mijn extra druk op hem dat hij beter gaat presteren de komende wedstrijden in de  Premier League. Nederland speelt op 14 juni tegen Kroatie  hun volgende Ek2024 kwalificatie wedstrijd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVirgil van Dijk niet meer zeker van basisplaats Nederlandseltal