vrijdag 19 april 2024
33 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
3
(2)

Virgil van Dijk niet meer zeker van basisplaats Nederlandseltal

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

De centrale verdediger  van  Liverpool en het Nederlands elftal  Virgil van Dijk is volgens bondscoach Ronald  Koeman vanwege de tegenstellende prestaties bij zijn club niet meer zeker van een basisplaats in het  Nederlands elftal.

” Ik heb een gesprek gehad met  Van Dijk”, waarbij ik hem aangeef dat vanwege zijn tegenstellende prestaties bij zijn club,  hij voorlopig niet moet rekenen op een  basisplaats in het Nederlands elftal. In de 0-4 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Frankrijk speelde Van Dijk ook geen sterke wedstrijd.

We hebben genoeg alternativen in de selectie die de plaats van  Virgil   kunnen innemen vandaar  mijn extra druk op hem dat hij beter gaat presteren de komende wedstrijden in de  Premier League. Nederland speelt op 14 juni tegen Kroatie  hun volgende Ek2024 kwalificatie wedstrijd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVirgil van Dijk niet meer zeker van basisplaats Nederlandseltal