donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Vinicius Jr pas in 2024 weer in actie voor Real Madrid

lees ook ...

” WE NAK DEN DRIE” zegt een zelfverzekerde aanvo...

De aanvoerder van Robinhood Jamilho Rigters is zeker van een overwinning donderdagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed op de ploeg van Jamaica Calvariers. '' WE NAK DEN DRIE" zegt Rigters  woend...

De 23-jarige Braziliaanse international en speler van Real Madrid die in de WK2026 Kwalificatie wedstrijd tussen Colombia en Brazilie geblesseerd raakte zal pas in 2024 weer in actie mogen komen voor Real Madrid.

” Vinicius Junior komt dit kalender jaar niet meer in actie” dit is een serieuze klap voor ons reacties vanuit het kamp van Real Madrid.  Vinicius Jr raakte in WK2026 Kwalificatie wedstrijd tegen Colombia geblesseerd en moest na 27 minuten spelen het veld verlaten. Brazilie verloor die wedstrijd met 1-2 van Colombia. Onderzoek heeft intussen uitgewezen dat hij een hamstringblessure heeft opgelopen en zal dus ongeveer tien weken aan de kant staan.

De blessure van Vini Jr zorgt ervoor dat de dribbelaar, die genoeg is voor 6 doelpunten, 4 assists in 13 wedstrijden, de wedstrijden in de Spaanse Supercup vanaf de tribune zal moeten volgen.” Ik kom sterker terug schrijft Vini Jr op instagram.Hij zal als alles verder goed verloopt pas in februari 2024 zijn rentree maken voor Real Madrid. Eerder raakte verdediger Eduardo Camavinga geblesseerd tijdens een training van de Franse Nationale voetbalselectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVinicius Jr pas in 2024 weer in actie voor Real Madrid