zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Vinicius Jr belangrijke schakel in overwinning Real Madrid

lees ook ...

Feyenoord wint klassieker in Amsterdam Arena, stap richting ...

In een uitverkochte Amsterdamse Johan Crujff arena stond de klassieker Ajax tegen Feyenoord op het programma. Feyenoord kan bj winst zes punten los komen van Ajax. en een goede stap maken richting t k...

De kersverse club wereldkampioen Real Madrid kon zaterdagmiddag pas na 80 minuten spelen een overwinning boeken op Osasuna in de LA Liga. Afgelopen woensdag won Real Madrid nog vrij gemakkelijk met 4-0  van Elche, maar zaterdagmiddag had de ploeg 80 minuten nodig om tot scoren te komen tegen Osasuna in de Spaanse competitie.

De rust was nog 0-0. In de 2de helft probeerde Real Madrid de verdediging van Osasuna open te breken. Het gelukte Vini Jr tot scoren te komen, maar zin doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Daarna kreeg Osasuna een prachtige kans om op een 1-0 voorsprong te komen, maar de deklat zorgde voor redding voor Real Madrid.

In de 77ste minuut lukte het toch aan Real Madrid om een doelpunt te komen, Valverde rondde uitstekend af na goed voorbereidend werk van Vini Jr, 1-0 voor Real Madrid en in de 89ste kreeg Vini Jr. loon naar hardwerken en scoorde het 2de doelpunt voor Real Madrid en bepaalde de eindstand op Real Madrid 2 en 0 voor Osasuna. Koploper Barcelona speelt zondagmiddag tegen de ploeg van Cadiz.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVinicius Jr belangrijke schakel in overwinning Real Madrid