maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vincent Kompany officieel nieuwe trainer Bayern Munchen

lees ook ...

EK2024/ Bondscoach Julian Nagelsmann langer bij Duitse sele...

De 36-jarige bondscoach van Duitsland zal volgens een clausule in zijn contract nog twee jaren aanblijven als coach van de Duitse selectie. Nu Duitsland zich tijdens het EK2024 in eigen land he...

Bayern Munchen en Burnley hebben eindelijk elkaar gevonden in de afkoopsom van Vincent Kompany als coach van de Engelse club Burnley.

De Duitse topclub betaalt een flinke afkoopsom aan Burnley. Burnley ontvangt een bedrag van tussen de 10 en 12 miljoen euro. Kompany, die na een indrukkenwekkend debuutseizoen degradeerde uit de Premier League. Een mondeling akkoord tussen Kompany en Bayern Munchen was al beklonken. Bayern en Burnley moesten nog eruit komen en nu dat gebeurd is, staat niets meer Kompany in de weg om de uitdaging bij Bayern aan te gaan.

De oud – verdediger van HSV en Manchester City gaat bij Bayern Munchen zijn handtekening zetten onder een contract tot medio 2027.De officiele aankondiging volgt ergens de komende dagen. Kompany vervangt de vertrekkende Thomas Tuchel. Eerder hebben Xabi Alonso en Hansi Flick een aanbieding van Bayern Munchen afgewezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVincent Kompany officieel nieuwe trainer Bayern Munchen