Amsterdam
0
(0)

Vierde nederlaag voor Franse Kampioen PSG richting Championsleague tegen Bayern

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

De Franse kampioen PSG kende zaterdag een slechte generale repetitie en verloor voor de vierde keer in de Franse competitie en wel van AS Monaco

PSG moest het in de competitie wedstrijd tegen AS Monaco stellen zonder de geblesseerde Kylan Mbappe en ook nog Lionel Messi.De afwezigheid van beide spelers was duidelijk te zien in het spel van PSG.Neymar was de enige superster die in de aanval stond bij PSG, de braziliaan moest toezien hoe PSG in de eerste twintig minuten al twee tegen doelpunten  moest incasseren.PSG werd in de 38ste even wakker door het tegendoelpunt gescoord door Warren Zaire- Emery, maar de vreugde bij PSG was van korte duur, want Ben Yedder zette AS Monaco kort voor rust op een 3-1 voorsprong, die de ploeg niet meer weggaf en  zo leed PSG voor de 4de keer een nederlaag in de Franse Ligue. Ondanks de nederlaag blijft PSG koploper.Na de wedstrijd sprak de coach van PSG zijn bezorgdheid uit over de afwezigheid van Mbappe en Messi richting de Championsleague wedstrijd komende dinsdag tegen  Bayern Munchen. Ik maak mij inderdaad zorgen over ons spel en afwezigheid van mijn twee sleutelspelers zei  coach Gaultier tijdens de persconferentie na de wedstrijd, laten we hopen dat het dinsdag goed komt tegen Bayern Munchen

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVierde nederlaag voor Franse Kampioen PSG richting Championsleague tegen Bayern