vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Victor Roque vrijdag officieel gepresenteerd als speler van Barceona

lees ook ...

Tennis Jannik Sinner wint Rotterdam Open

De Italiaanse tennisser Jannik Sinner won zondag de Rotterdam Open door in de finale te winnen van Alex De Minaur met de setstanden 7-5 6-4. De Italiaan kent een voortreffelijk start van het tennis...

De 18-jarige Braziliaan Victor Roque is vrijdagochtend officieel gepresenteerd als speler van Barcelona nadat hij donderdag in de ontmoeting tegen Las Palmas zijn debuut maakte.

Victor Roque is door Barcelona gekocht voor een bedrag van 40 miljoen euro van de Braziliaanse club Atletico Paranaense. De presentatie was eigenlijk gepland voor woensdag maar omdat de registratie bij de LA Liga nog niet rond was, is er uiteindelijk voor gekozen om het vrijdag te doen. Victor Roque kon dan eindelijk kennismaken met de fans van zijn nieuwe club. Donderdag mocht hij de laatste 12 minuten spelen in de wedstrijd tussen Barcelona en Las Palmas en hij maakte gelijk een goede indruk, kreeg ook 2 goede kansen om tot scoren te komen. Coach Xavi was tevreden met zijn bijdrage in de gegeven 12 minuten.

” It is a dream come true” zei Roque na zijn presentatie als de nieuwe aanwinst van Barcelona. Voordat ik me debuut maakte donderdag zei de coach tegen me om relax te zijn en me teamgenoten hebben me een warme welcome gegeven. Hopelijk krijg in dit weekend meer speelminuten wanneer Barcelona zondag in de Copa del Rey uitkomt tegen Barbarstro.  Roque zal ook aanwezig zijn in de Spaanse Super Copa koemde week.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVictor Roque vrijdag officieel gepresenteerd als speler van Barceona