zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

VFL Wolfsburg ontslaat trainer Niko Kovac

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

Het bestuur van de Duitse club VFL Wolfsburg heeft zondagochtend via een statement aangegeven dat  Niko Kovac vanwege de teleurstellende resultaten van de club is ontslagen.

Kovac, die in het verleden ook Bayern Munchen onder zijn hoede heeft gehad, stapte begin vorig seizoen in als trainer van Wolfsburg. In zijn 1ste seizoen liep de kroatische trainer op een haar na Europees voetbal mis met Wolfsburg. Dit seizoen gaat het stukken minder, afgelopen zaterdag werd er nog in eigen huis verloren van FC Augsburg.

De ploeg van Wolfsburg staat momenteel op de 14de plaats in de Duitse competitie en  heeft al 11 wedstrijden op rij niet kunnen winnen. ” Na de nederlaag tegen Augsburg zijn we tot het besluit gekomen om de samenwerking met Kovac te beeindigen” zegt Algemeen direkteur Marcel Schafer van Wolfsburg.Wolfsburg staat met nog 8 wedstrijden in de Duitse competitie te gaan 6 punten boven de rode streep.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVFL Wolfsburg ontslaat trainer Niko Kovac