zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Veteraan Cristiano Ronaldo scoort vijftigste doelpunt voor AlNassr

lees ook ...

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...

De 39-jarige Portugese international en speler van AL Nassr FC Cristiano Ronaldo scoorde zaterdagochtend zijn vijftigste doelpunt voor AL Nassr in de wedstrijd tegen Al- Ahili SFC.

In de wedstrijd zaterdagochtend tegen Al- Ahili scoorde Cristiano Ronaldo het enig doelpunt in de wedstrijd uit een penalty, nadat eerder een doelpunt van hem werd afgekeurd.De 39-jarige Ronaldo is de topscorer in de Saudi Pro League met 22 doelpunten. Ronaldo scoort sinds zijn vertrek in 2023 bij Manchester United vrijwel regelmatig voor zijn club Al Nassr.

De wedstrijd van zaterdagochtend was Cristiano Ronaldo zijn 58ste wedstrijd voor zijn nieuwe club Al Nassr en hij scoorde ook zijn 50ste doelpunt voor de club. Met zijn 39 jaar bewijst Ronaldo dat hij nog steeds een fijne neus heeft voor het scoren van doelpunten.

Eerder in de week werd Al Nassr uitgeschakeld in de Asian Champions League door Al Ainm. Al Nassr verloor de wedstrijd na het nemen van de penalty serie. Ronaldo scoorde in 118de minuut van de verlenging de gelijkmaker, waarna de penalty serie volgde. Ronaldo scoorde zijn penalty maar zijn medespelers die van hun niet te benutten. In de Saudi League maakt het team van Ronaldo geen kans meer op het kampioenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVeteraan Cristiano Ronaldo scoort vijftigste doelpunt voor AlNassr