maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Veteraan Andy Murray wint in 5sets van Mateo Berrettini in Australisch Open

lees ook ...

Tegenstander Real Madrid in halve finale Club World Cup beke...

De Spaanse ploeg Real Madrid speelt woensdag in de halve finale tegen AL Ahly van Egypte in de Club World Cup. Doordat Al Ahly, de kampioen van Egypte zaterdag in de kwartfinale van Seattle Sounders (...

De 35-jarige Brit Andy Murray nu nummer 66 op de wereldranglijst won dinsdagavond in vijf sets van Matteo Berrettini in de Australian Open.

De drievoudig Grandslamkampioen Andy Murray, die een hele poos uit de running was vanwege een opgelopen blessure, heeft zich uiteindelijk door zijn blessure weten te bijten en verklaard volledig hersteld te zijn en zegt vandaar zijn optreden in het Australisch Open,  het eerste Grandslam tournooi voor 2023.Andy versloeg de Italiaan Berrettini in een zeer spannende vijfsetter met 6-3 6-3 4-6 6-7 7-6 in vier uren en 49 minuten onder de gesloten dak van de Rod Laver Arena, waar het ontzettend heet was.Het voelt heel goed aan zegt een uitgeputte Andy  Murray na de gewonnen partij.Het was zijn eerste overwinning over een in de top 20 speler in een Grand slam tournooi, de laatste keer  was dat in 2017 in de kwartfnale van het Frans Open. De  Italiaan Mateo Berrettini staat op de 13de plaats van de de Wereldranglijst bij de Mannen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVeteraan Andy Murray wint in 5sets van Mateo Berrettini in Australisch Open