zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verrassende nederlaag voor Liverpool in de Europaleague

lees ook ...

Matig spelend Barcelona wint van hekkensluiter Almeria

De ploeg van Barcelona heeft donderdag met veel moeite gewonnen van hekkensluiter Almeria dankzij twee doelpunten Fermin Lopez. Almeria is reeds gedegradeerd naar de 2de divisie en speelde in e...

De afscheid nemende Jurgen Klopp werd op een verrassende 3-0 nederlaag van Atlanta getrakteerd donderdag in de kwartfinale van de Europaleague.

De Premier League is natuurlijk een stuk prestigieuzer  dan ‘ troostprijs’ Europaleague. Maar Liverpool coach Jurgen Klpp wil tijdens zijn afscheidstournee natuurlijk pakken wat er te pakken valt. In de titelrace verspeelde Liverpool al zeer dure punten op Old Traford (2-2) tegen Manchester United). Tijdens de 1ste wedstrijd tegen Atalanta dacht de Duitse oefenmeester wat wisselspelers de kans te kunnen geven. Maar die ” onderschatting” werd hard afgestraft en dus verloor Liverpool met 0-3 de wedstrijd.

In de andere wedstrijd van de middag wist de ploeg van Xabi Alonso Bayern Leverkusen zich met 2-0 langs te knokken tegen de Engelse club WestHam United. In de Italiaanse derby tussen AC Milan en AS Roma trok de ploeg uit Milan aan het langste eind en won met 1-0. De Portugese ploeg Benfica won met 2-1 van Olympic Marseille.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVerrassende nederlaag voor Liverpool in de Europaleague