donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Verplicht boostervaccin voor NBA-spelers

lees ook ...

“Een beetje ongelukkig voor mij die autogoal”

In de 81ste minuut  scoorde Damill Dankerlui een autogoal die Mexico  optilde naar een 2-0 voorsprong en daardoor de wedstrijd werd beslist in het voordeel van Mexico "Een beetje ongelukkig moment ...

Spelers in de NBA competitie en het ondersteunend personeel  worden verplicht de boostervaccin te nemen.

De leiding  van de NBA stelt nu als eist dat spelers die meedoen aan de competitie en ondersteunend personeel tot uiterlijk 17 december de gelegenheid hebben de boostervaccin  te nemen, gebeurd dat niet dan moeten de spelers voor elke wedstrijd een test laten afnemen,  personeel dat niet aan de eis voldoet, mag dan geen contact met de spelers hebben.

Vrijdagavond is een eind gekomen aan de zege reeks van de Phoenix Suns in de NBA competitie.  De Golden State Warriors waren de killers in deze, ze wonnen van de Suns met 118-98. Op 27 oktober verloren de Suns voor het laatste een wedstrijd.De Golden State Warriors, die dit jaar een goed kennen, hebben 19 wedstrijden gewonnen en 3 verloren.

De La Clippers wisten van hun naamgenoot La Lakers met Lebron  te winnen. De La Lakers kennen een slechte start in de NBA, ondanks het aantrekken van enkele klinken namen.De La Lakers wonnen er twaalf en verloren evenveel wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVerplicht boostervaccin voor NBA-spelers