woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Verlies voor Nederlandse voetlbasters in de Nation League

lees ook ...

NATIO vrouwen hebben geen kind aan Dominica

De Nationale vrouwenselectie van Suriname heeft de laatste wedstrijd in Groep A zondagavond in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion overtuigend gewonnen van Dominica. De NATIO vrouwen hadden geen kin...

Het is de Nederlandse vrouwen voetbalsters vrijdag niet gelukt langs Belgie te komen in de Nation League er werd met 1-2 verloren.

De Belgische vrouwenselectie won vrijdag vrij verrassend van Nederland met 2-1 het betrof hier een wedstrijd in de Nation League. Het werd een wedstrijd waarbij beide landen elkaar weinig ruimte gaven om hun spel te ontplooien, waardoor beide ploegen bij een blanco stand de kleedkamers opzochten. In de 2de helft zagen we beide ploegen veel meer aanvallender spelen. En het was Nederland die de score opende in de wedstrijd en dat schudde Belgie gelijk wakker want kort daarna werd het 1-1. Aan kansen ontbrak het niet in de slotfase, beide landen kregen genoeg kansen om de overwinning naar zich toe te trekken, maar het waren uiteindelijk de Belgische vrouwen die aan het langste trokken en de wedstrijd met 2-1 wonnen. In de andere wedstrijd won Engeland van Schotland ook met 2-1.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVerlies voor Nederlandse voetlbasters in de Nation League