zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

” Verjonging ” bij Real Madrid

lees ook ...

Wimbledon 2024/ Novak Djokovic overtuigend naar volgende ron...

Novak Djokovic heeft maandag op Wimbledon  aan zijn tegenstander Holger Rune laten zien dat hij niet op gelijke hoogte met hem staat in de tenniswereld door overtuigend met 6-3 6-4 6-2 te verslaan. ...

Het seizoen 2022-2023  is enorm tegengevallen voor de  Spaanse club Real Madrid door alleen de Copa del Rey  te winnen en moest  het kampioenschap in de LA Liga  overlaten aan aartsrivaal Barcelona en de finale plek van de Championsleague afstaan aan de Engelse kampioen Manchester City.

Er zijn een aantal spelers wiens leeftijd al begint te tellen bij de ploeg met ondere ander Luka Modric,  Tony Kroos en Karim Benzema. Met nieuwe gezichten als Aurelien Tchousameni  en Eduardo Canavinga wilt Real Madrid beginnen te bouwen aan een nieuwe generatie  spelers bij de club.

Ook aan het eind van het seizoen zullen  enkele spelers vertrekken. Marco Asensio staat volop in de belangstelling van PSG. Real Madrid  wilt proberen  Harry Kane van Tottenham hotspur en de 19-jarige Jude Bellingham van Borussia Dortmund in te lijven.Het contract van Mariano Diaz wordt niet verlengd.Grote vraagteken is nog  steeds Eden Hazard. Ook blijft Carlo Ancelotti  het komend seizoen als coach van Real Madrid  ondanks de sterke interesse van de Braziliaanse voetbalbond om Ancelotti aan te trekken als bondscoach van Brazilie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Verjonging " bij Real Madrid