donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Venus Williams kan er nog wat van op haar 43ste

lees ook ...

” We gaan de bus niet parkeren tegen Barcelona” ...

De Belgische club Royal Antwerp met als trainer Mark Bommel speelt dinsdag hun eerste Championsleague groepswedstrijd tegen de Spaanse kampioen Barcelona in Spanje en zullen volop voor de aanval kieze...

Venus Williams heeft laten zien dat ze het tennissen nog altijd niet verleerd heeft want ze won haar partij in de eerste ronde van WTA- toernooi van Cincinnatie.

De inmiddels 43- jarige Venus Williams won niet alleen haar partij in de eerste ronde van het WTA-toernooi van Cincinnatie maar deed dat ook nog eens door Veronika Kudermetova met 6-4 7-5 te verslaan. Venus was op basis van haar ranking niet goed genoeg voor deelname aan het hoofdtoernooi, maar kan uiteraard iedere widlcard krijgen die ze wil. Het leek er niet direct op dat er een stunt in de lucht hing, want de Amerikaanse startte slecht. Ze kwam met 1-4 achter en keek in de 2de sel zelfs tegen een 1-5 achterstand aan, maar ze knokte zich tot 2 keer toe terug waarmee de overwinning een feit was.

Kudermetova staat in de top 20 van de WTA – ranglijst, waarmee Venus op haar 43ste nog eens een echte topper versloeg.Over 2 weken doet Venus Williams mee aan het US Open, helaas zal het US Open Serena Williams missen omdat ze vorig jaar een punt zette achter haar actieve tennis carriere en ze inmiddels in verwachting van haar 2de kind.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVenus Williams kan er nog wat van op haar 43ste