maandag 25 september 2023
26.1 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

Venus Williams in eerste ronde US Open uitgeschakeld

lees ook ...

Engelse speelsters en bond eens over nieuw salaris

De Engelse voetbalsters hebben donderdagmiddag met de bond een akkoord bereikt over hun salaris en bonussen. Na het Wereldkampioenschap voor vrouwen gehouden in Australie en Nieuw- Zeeland hadden d...

De 43- jarige Venus Williams heeft in de eerste ronde van het US Open tennistournooi geen vuist weten te maken tegen de Belgische Greet Minnen en verloor daarom met 6-1 6-1.

Venus Williams was in het Arthur Ashe stadion waar meer dan 20.000 toeschouwers  op de tribune zaten  de publiekslieveling. Williams, die het toernooi in 2000 en 2001 won, kon echter niet profiteren van de omstandigheden die meer in haar voordeel waren. Williams speelde vaker voor grote tribunes en het publiek was duidelijk op haar hand. Venus Williams is inmiddels 43 jaar.

Minnen brak meteen de service van de Amerikaanse en wist ondanks vijf breakpoints in haar twee servicegames die voorsprong vast te houden. Bij de 2de keer dat Williams serveerdepakte Minnen opnieuw de game waardoor ze 4-0 voor stond. Minnen wist daarna deset naar zich toe te trekken en won met 6-1. Ook in de 2de set kon Willias geen vuist maken en verloor ook dan met 6-1. Minnen won na een 1uur en 15 minuten spelen van Venus Williams.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVenus Williams in eerste ronde US Open uitgeschakeld