donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(1)

Veel onbegrip voor de zevende Gouden bal van Messi

lees ook ...

Daniel Alves in hongerstaking na ontvangen van echtscheidi...

De 39-jarige oud voetballer van Barcelona en Brazilie is vanaf vrijdagmiddag in hongerstaking nadat zijn vrouw de echtscheidingsbrief op social media plaatste Daniel Alves is er helemaal kapot van,...

 

Lionel Messi  niet de terechte winnaar van de Gouden Bal zo klonk het bijna overal nadat bekend werd dat Messi voor de zevende keer de Gouden bal had gewonnen .

Voor het eerst sinds  de Gouden Bal Award jaarlijks georganiseerd wordt door  France Footbal  dat er internationaal  zoveel kritiek is geweest op de uitslag van de Gouden Bal. Het werd zelfs zo persoonlijk  tegen Messi, die alleen de Copa America met Argentinie won en verder benedenmaats gepresteerd heeft bij zijn vorige club Barcelona,  uitschakeling in de Championsleague, geen kampioen in de La Liga, slechts het winnen van de Copa del Rey en dan zijn ondankbare vertrek bij Barcelona richting Frankrijk, terwijl zijn tegen kandidaten wel zichtbare prestaties hebben geleverd. Lewandowski won met Bayern Munchen bijna alles en hij werd ook topscorer van de Duitse Competitie. Jorginho werd met Chelsea winnaar van de Championsleague en ook nog Euro kampioen.Messi kreeg de Gouden bal van zijn vrienden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportVeel onbegrip voor de zevende Gouden bal van Messi