zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
4
(2)

” VAR- Doelpunt” brengt doorbraak in halve finale Championsleague

lees ook ...

Matig spelend Barcelona wint van hekkensluiter Almeria

De ploeg van Barcelona heeft donderdag met veel moeite gewonnen van hekkensluiter Almeria dankzij twee doelpunten Fermin Lopez. Almeria is reeds gedegradeerd naar de 2de divisie en speelde in e...

De Sppanse kampioen Real Madrid staat in de finale van de Champions league op 1 juni tegen een ander Duits team Borussia Dortmund.

Lang leek het alsof Bayern Munchen het zou redden en bijna al in de finale zat, zelfs  Harry Kane werd gewisseld om Thomas Muller de gelegenheid te geven wat minuten te maken en de 1-0 voorsprong, een doelpunt gescoord door Alphons Davies te verdedigen.Maar uitgerekend de 34- jarige kind van de club Joselu zorgt eerst voor de gelijkmaker en daarna dankzij het besluit van VAR ook de 2-1 op zijn schoen nam . De Ligt scoorde nog voor Bayern Mnchen maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

De kleine finale of voorfinale. Want zo kwam het woensdag over tussen Real Madrid en Bayern Munchen.Al 27 keer eerder stonden de Zuid- Duitsers en Spaanse hoofdstedelingen tegenover elkaar. Bayern won de Champions/ Europa league 6 keer. Real Madrid on het maar liefst 14 keer.Voor Thomas Tuchel zou het halen van de finale een goede afsluiting zijn, daar hij aan het eind van het seizoen vertrekt. Carlo Ancelotti daarentegen wordt op handen gedragen door supporters, spelers en ht bestuur van de club.Hij heeft zelfs een contract met de Braziliaanse voetbalbond afgezegd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" VAR- Doelpunt" brengt doorbraak in halve finale Championsleague