woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

” Vaessen welkom bij NATIO Suriname”

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

Stanley Menzo de bondscoach van NATIO Suriname reageerde zeer positief op het besluit van Etienne Vaessen om zich aan te sluiten bij NATIO Suriname.

Elke kwaliteitspeler is welkom” was Stanley Menzo nadat doelverdediger Etienne Vaessen in een interview heeft aangegeven zich te zullen aansluiten bij NATIO Suriname.nHet leek op een 1 april mop, maar niets is minder waar, het is gewoon de waarheid zei Vaessen nog in het interview. Vaessen kan in aanmerrking komen voor een surinaams paspoort omdat zijn grootvader in suriname geboren is. ” Er gaat nog een hele procedure aan vooraf voordat hij zijn paspoort heeft, maar wanneer het zover is, is de kans er groot dat ik hem ga oproepen en natuurlijk moet hij fit zijn” zegt Menzo. In juni begint aan de kwalificatie reeks en daarom is de kans groot dat Etienne Vaessen deel kan uitmaken van NATIO Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Vaessen welkom bij NATIO Suriname"