donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

USA gaat met een ‘DREAM TEAM’ naar PARIS 2024

lees ook ...

” Ik snap er niets van dat ik uit de selectie ben geha...

Jennifer Beharie is door voor haar totnutoe onbekende redenen uit de Nationale vrouwen selectie van Suriname gehaald. " Ik heb brieven geschreven naar de bondscoach Hesron Jeroe en de Technische Ma...

De Amerikaanse basketbalploeg gaat voor de vijfde Goud plak naar de Olympische Spelen volgend jaar in Paris Frankrijk omdat nu al Lebron James Kevin Durant en Stephen Curry hebben aangegeven deel uit te maken van de selectie.

” Ik ben er volgend jaar bij in Parijs” zei Kevin Durant tijdens een persconferentie van zijn ploeg Phoenix Suns. Met al drie gouden medailles op zak kan Durant volgend jaar op jacht gaan naar een record,want nog nooit won een Amerikaanse basketballer vier gouden plakken op de Olympische spelen. Voor Curry zijn de spelen in Parijs een unieke kans. De sterspeler van de Golden state warriors werd vier keer NBA kampioen, maar veroverde nog nooi Olympisch goud. De 35-jarige Curry heeft zeker oor naar een plek in de selectie.Lebron James van de LA Lakers wil ook graag naar Paris2024, voor James zou het de 4de keer zijn dat hij met Team USA naar de Olympische spelen gaat, hij won 2 keer goud. Gezien de leeftijd van de basketballers is het hun laatste kans om de gouden plak voor de USA te pakken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUSA gaat met een 'DREAM TEAM' naar PARIS 2024