zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

USA 3de keer op rij Concacaf Nation League kampioen

lees ook ...

American Footballspeler O.J. Simpson overleden

De 76-jarige voormalig American Footballspeler O. J. Simpson is woensdag aan kanker overleden. O.J.Simpson heeft in zijn actieve sportcarriere gespeeld voor de Buffalo Bills en de San Francisco...

De Verenigde Staten van Amerika hebben zondag voor de derde keer op rij de Concacaf Nation League gewonnen  door Mexico met 2-0 te verslaan in de finale.

In de finale van de Concacaf Nation League die in Texas  werd afgewerkt is het de ploeg van bondscoach Gregg Berhalter (USA) gelukt Mexico met 2-0 te verslaan. In het team van de USA was er dit keer ook een basisplaats weggelegd voor Sergino Dest (PSV), die een geweldige wedstrijd speelde.Voor Dest was het winnen van de Nation League niet vreemd want in 2021 stond hij ook in de basis opgesteld toen USA de Nation League won van Mexico waarvan Lozano ook deel uitmaakte van de selectie van Mexico.

Nu, drie jaar later kunnen de Mexicanen ook weer niet winnen va de USA en gaan met 0-2 ten onder. Vlak voor rust was het Tyler Adams die namens de USA in  het AT&T stadion de score opende. De Bournemouth- middenvelder kreeg alle ruimte voor een schot uit de 2de lijn, en zag dat schitterend in de kruising zeilen. Doelverdediger Guillermo Ochoa was kansloos en zou na de rust nog een keer d bal uit het doel halen na een prachtig schot van Giovanni Reyna. Ondanks de invalbeurt van Gimenez, gelukte het Mexico niet terug te komen in de wedstrijd. USA wint voor de 3de keer op rij de Nation League . 2 keer werd gewonnen van Mexico en 1x van Canada.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUSA 3de keer op rij Concacaf Nation League kampioen