vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

US OPEN Titelverdediger Alcaraz naar vierde ronde

lees ook ...

Feyenoord maakt het karweitje tegen Ajax af

De resterende 35 minuten van de klassieker tussen Ajax en Feyenoord werd woensdag afgewerkt en Feyenoord kwam nog een keer tot scoren dus werd de uiteindelijke eindstand 4-0 voor Feyenoord. Al na 3...

Titelverdediger Carlos Alcaraz heeft zich weten te plaatsen voor de vierde ronde van het US Open tennistournooi in New York door van Daniel Evans te winnen met de setstanden 6-2 6-3 4-6 6-3.

Alcaraz maakte weer enkele onmogelijke punten en daar werd Evans, die helemaal niet slecht speelde, af en toe bijkans gek van.Grote kans dat Evans op basis van zijn spel van een heleboel andere tegenstanders had gewonnen, maar zelfs goed spelen leverde hem tegen Alcaraz geen schijn van kans op. De 20- jarige Spanjaard bewaarde zijn beste spel voor de belangrijke punten. Of op momenten waarop Evans een kansje dacht te ruiken.Wel profiteerde Evans in de 3de set van wat concentratie verlies bij Alcaraz, waardoor het 2-1 werd in sets.

Voor Evans wellicht moeilijk te accepteren,al leek hij in de slotfase vrede te hebben met zijn aanstaande nederlaag, maar de tennisliefhebber en het publiek in New York  smulde ervan. Uiteindelijk kon ook Evans niets anders doen dan zich aansluiten in de lange rij van Alcaraz zijn bewonderaars. Carlos Alcaraz wint de partij met 6-2 6-3 4-6 6-3 en treft de Brit Matteo Amaldi in de 4de ronde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUS OPEN Titelverdediger Alcaraz naar vierde ronde