zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

US OPEN Sabalenka overklast Kasatkina

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

De Belarussische Aryna Sabalnka versloeg maandagavond  Daria Kasatkina met overmacht en wel met 6-1 6-3 en plaatste zich daardoor voor de kwartfinale van het US Open tennis tournooi in New York.

Door de uitschakeling van Iga Swiatek is  Sabalenka de nieuwe nummer 1 op de wereldranglijst bij de vrouwen. Dat Sabalenka  zich voor het eerst in haar carriere de beste van de wereld mocht noemen, wist ze al voordat ze de baan opstapte, maar het nieuws leek Sabalenka niet bepaald extra druk mee te geven want ze speelde haar normale spel tegen Kasatkina. De winnares van de jongste Australian Open begon ijzersterk aan haar partij, brak Kasatkina direct in de 2de game en gunde de huidige nummer 14 van de WTA =ranking in de eerste set slechts een schamele game. In de kwartfinale neemt Sabalenka  het op tegen de chinese Zheng Qinwen. Zheng versloeg in de 4de ronde Ons Jabeur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUS OPEN Sabalenka overklast Kasatkina