zondag 24 september 2023
28.9 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

US OPEN Sabalenka overklast Kasatkina

lees ook ...

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit ...

De Belarussische Aryna Sabalnka versloeg maandagavond  Daria Kasatkina met overmacht en wel met 6-1 6-3 en plaatste zich daardoor voor de kwartfinale van het US Open tennis tournooi in New York.

Door de uitschakeling van Iga Swiatek is  Sabalenka de nieuwe nummer 1 op de wereldranglijst bij de vrouwen. Dat Sabalenka  zich voor het eerst in haar carriere de beste van de wereld mocht noemen, wist ze al voordat ze de baan opstapte, maar het nieuws leek Sabalenka niet bepaald extra druk mee te geven want ze speelde haar normale spel tegen Kasatkina. De winnares van de jongste Australian Open begon ijzersterk aan haar partij, brak Kasatkina direct in de 2de game en gunde de huidige nummer 14 van de WTA =ranking in de eerste set slechts een schamele game. In de kwartfinale neemt Sabalenka  het op tegen de chinese Zheng Qinwen. Zheng versloeg in de 4de ronde Ons Jabeur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUS OPEN Sabalenka overklast Kasatkina