vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

US OPEN Novak Djokovic met moeite langs Laslo Djere

lees ook ...

Rechter in Spanje laat gebouwen van de Scheidsrechtersbond o...

De gebouwen van de Spaanse scheidsrechtersbond zijn donderdag in opdracht van de rechter onderzocht dit naar aanleiding van mogelijke omkoping van scheidsrechters door de huidige La Liga kampioen Barc...

De nummer een op de wereldranglijst bij de mannen Novak Djokovic heeft het vrijdagavond heel moeilijk gehad in het US Open tennistournooi en won met moeite van zijn tegenstander Laslo Djere in vijf sets.

In de 3de ronde van het US Open stond Djokovic zelfs met 2 sets achter doordat Laslo Djere de 1ste en 2de set won met 6-4 6-4, maar in de 3de set herstelde Djovokic zich goed en won met 6-1 ook de 4de en 5de set waren voor Djokovic met 6-1 6-3. In de 3de set was duidelijk te zien en te merken dat Djere al zijn kruit verschoten had in de 1ste en 2de set en kon daarna het tempo niet meer aan tegen Djokovic. De 23-voudig Grandslamwinnaar neemt het in de 4de ronde op tegen de kroaat Borna Gojo, de nummer 105 van de wereldranglijst.

” Het was inderdaad een heel moeilijke wedstrijdvoor mij ” zei Djokovic na de wedstrijd maar ik heb in elk geval een boodschap gestuurd naar de rest van het deelnemersveld dat ik nog steeds vijfsetter aan kan en no wel tot diep in de nacht.Djokovic had ook wel wat moeite met de hitte in New York.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUS OPEN Novak Djokovic met moeite langs Laslo Djere