dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

US OPEN Medvedev voorkomt droom finale van Alcaraz

lees ook ...

”Trainen in Spanje is heel anders dan Nederland”...

De 20- jarige Nederlandse international Esmee Brugts zegt dat de trainingen in Spanje heel anders zijn dan die in Nederand waar ik twee keer per week deed aan krachttraining hier is het acht keer per ...

De US Open krijgt geen droomfinale tussen Djokovic en Alcaraz omdat Daniil Medvedev een stokje daarvoor sak door in de halve finale te winnen van Carlos Alcaraz met de setstanden 7-6 6-1 3-6 -3-6.

De winnaar van de US OPEN in 2021  Medvedev speelde een fantastische wedstrijd in de halve tegen Alcaraz, het niveau was zelfs te hoog voor Alacaraz in vier sets.Het niveau die Medvedev in de eerste twee sets, die hij allebei  won, was al hoog, maar wat hij in de vierde set liet zien was echt van een ander planeet, hij rende van de ene hoek naar de andere en hij sloeg vanuit onmogelijke posities de ballen terug.Alcaraz had duidelijk geen antwoordt op het spel van Medvedev. Medvedev won overtuigend de halve finale.

In de Finale zondag krijgen we een herhaling van 2021, toen wist Medvedev van Djokovicte winnen. Voor Medvedev is het zijn 5de Grand Slam finale.Djokovic krijgt de gelegenheid zijn 24 ste Grand Slam in de wacht te slepen. De winnaar krijgt 3 miljoen Euro aan prijzengeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUS OPEN Medvedev voorkomt droom finale van Alcaraz