zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Urby Emanuelson ambassadeur Ajax Foundation

lees ook ...

Doelpunt Harry Kane geeft Bayern Munchen nog hoop

Arsenal en Bayern Munchen hebben elkaar in evenwicht gehouden dinsdag in de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de Championsleague door met 2-2gelijk te spelen. In het Emirates stadion in E...

De oud- speler van de Amsterdammers Urby Emanuelson  is de nieuwe ambassadeur van de Ajax Foundation.

” Ik voel me vereerd dat ze mij hebben gevraagd” was de eerste reactie van de oud- speler van Ajax. Urby Emanuelson neemt de plaats in van de naar West Ham United vertrokken John Heitinga. Emanuelson, die zelfs 255 wedstrijden in het shirt van de Amsterdammers speelde geeft aan dat hij  zich zowel binnen als buiten het  voetbal altijd geprobeerd heeft zich in te zetten voor gelijke kansen voor iedereen. Op dit moment is Urby assistent- trainer bij Jong Ajax.

” Ik ben in Amsterdam geboren en getogen in de Bijlmer. Vroeger droomde ik van de stap richting de Arena en verder. Ik kijk ernaar uit mijn ervaring te gebruiken om anderen verder te helpen met hun dromen en talenten. De Ajax Foundation is een onafhankelijke, maar aan Ajax gelieerde stichting met als doel Amsterdamse jongeren te inspireren en motiveren om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Wat Emanuelson verbindt met de Ajax Foundation is niet alleen zijn voetbalachtergrond, maar ook zijn band met de Bijlmer. Als kind van de buurt is hij er nog elke dag te vinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUrby Emanuelson ambassadeur Ajax Foundation