vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Urby Emanuelson aan de slag als assistent-trainer bij Ajax

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters verliezen opnieuw

Het is de Nederlandse volleybalsters niet gelukt om zich via het Olympisch KwalificatieToernooi te plaatsen voor Paris 2024 door de laatste wedstrijd te verliezen van de Dominicaanse Republiek. Ned...

De 37-jarige Urby Emanuelson met een Surinaamse roots en oud speler van Ajax stap in de trainerswereld bij de club waar hij jaren gevoetbald heeft en wel Ajax.

Urby Emanuelson gaat bij Ajax aan de slag als assistent- trainer van het beloftenelftal.Urby wordt de rechterhand van Dave Vos bij Jong Ajax. De oud- verdediger komt over van FC Utrecht waar hij werkte als assisiten bij het beloftenteam en als individuele trainer. Met Urby Emanuelson haalt Ajax een oud bekende in huis. Urby Emanuelson was in de periode 2004-2011 actief bij Ajax. Urby Emanuelson is de zoon van Errol Emanuelson, die jaren in Suriname gevoetbald heeft voor Tuna, Robinhood en de Nationale selectie van Suriname. Errol Emanuelson maakte deel uit van de Nationale selectie van Suriname die meedeed aan het WK kwalificatie toernooi in Mexico. Na zijn actieve periode vertrok hij naar Nederland en toen werd zijn zoon Urby Emanuelson geboren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUrby Emanuelson aan de slag als assistent-trainer bij Ajax