woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Urawa Red Diamonds naar halve finale WK voor Clubs

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

De Japanse club Urawa Red Diamonds heeft zich vrijdagavond weten te plaatsen voor het WK voor Clubs door de 1-0 overwinning op de Mexicaanse club Leon.

In het Prince Abdullah al- Faisal stadium  in Jeddah was de Japanse club Urawa Red Diamonds met 1-0 te sterl voor het Mexicaanse  Leon. Het enig doelpunt in de wedstrijd gescoord door Alex Schalk, die na Clarence Seedorf en Romeo Castelen , de 3de Nederlander ooit werd die scoort op een WK voor clubs.In de halve finale treft Red Diamonds de Engelse kampioen Manchester City.

Bij de ploeg van trainer Maciej Skorza begon zowel Bryan Linssen als Schalk op de bank. 15 minuten voor einde van de wedstrijd mocht Schalk invallen en scoorde het gouden doelpunt in de wedstrijd. Manchester City is als Kampioen van Engeland en vertegenwoordiger van Europa automatisch geplaatst voor de halve finale. De halve finale tussen Urawa Red Diamonds wordt dinsdag gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUrawa Red Diamonds naar halve finale WK voor Clubs