Amsterdam
0
(0)

Union Berlin schakelt Ajax uit in Europaleague

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

De Nederlandse ploeg Ajax heeft zich donderdagmiddag niet weten te handhaven in de Europaleague door de 1-3 nederlaag tegen de Duitse ploeg Union Berlin

Speelde Ajax de vorige week nog 0-0 gelijk in Amsterdam, maar in Duitsland was het de ploeg van Union Berlin die de lakens uitdeelde en Ajax voor schut zette.Ajax hielp Union aan een vroege doelpunt doordat Calvin Bassey hands maakte en Union een penalty kreeg die door Robin Knoche feilloos werd ingeschoten en zijn ploeg op een 1-0 voorspong bracht.Ajax kreeg kort voor rust nog 2 goede kansen , die helaas niet werden benut.Ruststand 0-0.In de 2de helft scoorde Ajax nog een tegen doelpunt en gehoopt werd dat Ajax beter voetbal zou laten zien, maar ook die hoop werd de grond ingeboord na het 2de en 3de doelpunt van Union Berlin en wint dus met 3-1 van Ajax. Einde Europees avontuur voor Ajax, die zich nu mag gaan richten op het behalen van het kampioenschap in de Eredivisie.

De overige uitslagen in de Round of 16 van de Europaleague zijn :

AS Roma 2- Salzburg 0   Rennes vs Shakhtar Donetsk 2-0 PSV – Sevilla 2-0, PSV uitgeschakeld , Nantes vs Juventus 0-3  AS Monaco 2- Bayern Leverkusen 3  FC Midtlylland 0- Sporting CP 0=4