zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Underdog Lemos verslaat Rodriquez in de derde ronde in de UFC

lees ook ...

Voetballegende Pele weer opgenomen in ziekenhuis

De 82- jarige Braziliaanse voetballegende Pele is woensdagochtend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het is al geruime tijd bekend dat Pele ziek is en dat in september 2021 bij hem een darmtumo...

In het eerste evenement van de UFC in de maand november won de Braziliaanse Amanda Lemos van haar landgenote Marina Rodriques door haar in de derde rond knockout te slaan

De UFC was voor het eerste evenement van november wederom in het UFC APEX te Las Vegas. In het main event stond het gevecht tussen de twee braziliaanse vrouwen in het strogewicht.Rodriquez wist dat een overwinning haar zo goed als zeker een titelgevecht zou opleveren en voor Lemos was het zaak om weer aan te haken bij de top-5 van de divisie.Rodriquez begon vrij goed aan de partij, maar naarmate het einde van de eerste ronde naderde werd Lemos beter.Lemos wist Rodriquez bijna te finnishen via submission, maar de Braziliaanse kwam eruit.Lemos bleef de druk opvoeren en een combinatie aan soten wist ze Rodriquez in de 3de ronde tegen de Octagon aan te slaan  waarna de scheidsrechter Jason Herzog ertussen kwam.Een geweldige prestatie van Lemos die na een ongelooflijk zware week de grootste overwinning van haar carriere pakte.Voor Rodriquez zijn de druiven zuur want ze moet weer een aantal wedstrijden weten te winnen om in aanmerking te komen voor een titel gevecht.

Komende  week staat in UFC 281 op papier het fantastisch evenement gepland in de Madison Square Garden  Arena te New York, de partij in de middengewicht klasse de partij tussen Kampioen Israel Adesanya, die zijn titel op het spel zet tegen kickboksrivaal Alex Pereira. Pereira versloeg Adesanya twee keer in hetkickboxen.

Op 10 december staat de Surinaamse trots in  de UFC Jairzinho ” BIGI BOI” Rozenstruik weer in de ring. Zijn tegenstander zal zijn Chris Daukaus. Het wordt weer tijd voor een overwinning voor Bigi Boi, na een reeks van drie nederlagen op een rij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUnderdog Lemos verslaat Rodriquez in de derde ronde in de UFC