maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Unai Emery verlengd contract tot 2027

lees ook ...

KNVB/ Arbiter viert feest met winnende ploeg

Scheidsrechter Jan Smit uit Opmeer vierde afgelopen zondag feest met het winnend van de kampioenswedstrijd die hij zelf had gefloten. De amateurscheidsrechter  Jan Smitvierde afgelopen weekend ...

Coach  Unai Emery blijft trouw aan de Engelse club Aston Villa en verlengd zijn contract tot 2027 zo meldt de club dinsdagochtend in een korte statement.

Emery zou vanwege de goede resultaten van Aston Villa in de Premier League ook in de schijnwerpers staan van andere clubs. Zijn naam werd de laatste dagen genoemd bij de Duitse club Bayern Munchen als vervanger van de vertrekkende Thomas Tuchel. Maar door zijn contract tot 2027 te verlengen bij de Engelse club staat hij niet meer op de verlanglijst van Bayern Munchen.Emery verving Steven Gerrard bij Villa in 2022 nadat hij het seizoen hiervoor de Europa league had gewonnen met de Spaanse club Villarreal.

Het was de 4de Europese titel voor Emery ndat hij het tournooi 3 keer eerder had gewonnen met de andere Spaanse club Sevilla. Aston Villa staat momenteel op de 4de plaats in de Premier league met 6 punten voor op nummer 5 Tottenham Hotspur, de ploeg van Emery heeft wel 2 wedstrijden meer gespeeld dan spurs.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUnai Emery verlengd contract tot 2027