zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

” Uitschakeling doet pijn dit hadden we niet zien aankomen “

lees ook ...

FC Barcelona is vrijgesproken van corruptie

De Spaanse rechtbank heeft FC Barcelona vrijdagochtend vrijgesproken in de geruchtmakende kwestie over het omkopen van scheidsrechters in de LA Liga. Er liepen aanklachten tegen FC Barcelona in een...

De aanvoerder van de Engelse club Liverpool en Nederlandsinternational Virgill van Dijk is erg teleurgesteld in de uitschakeling van zijn team in de Europaleague.

” Het vraagt, maar geen tijd om lang teleurgesteld te blijven ” zegt aanvoerder Virgill van Dijk na de uitschakeling Liverpool donderdag in de kwartfinale van de Europaleague. ” Ik begrijp de plotseling vormdip van ons elftal niet en weet niet waar dat  vandaan komt”. Liverpool werd door de Italiaanse club Atalanta Bergamo uit Italie uitgeschakeld en het afgelopen weekend werd ook nog verloren van Crystal Palace met 0-1.

Liverpool won welliswaar met 1-0 donderdag maar had de 1ste wedstrijd met 0-3 verloren in de kwartfinale van de Europaleague.Ook in de Premierleague boekte de ploeg een minder resultaat. “Meerdere factoren spelen een rol. We zijn allemaal mensen en willen het allemaal goed doen, wedstrijden winnen, scoren en clean sheets behalen. Dat hebben we het hele seizoen. We zijn waar we nu zijn. Dit is de situatie”. Ik hoop het seizoen te zullen afsluiten met Liverpool”.verwacht Virgil van Dijk.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Uitschakeling doet pijn dit hadden we niet zien aankomen "