woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

UFC88 Tybura verslaat jarige Tuivasa in Las Vegas

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De Poolse vechter Marcin Tybura maakte zaterdagavond in de zwaargewicht divisie reeds in de eerste ronde korte metten met zijn tegenstander Tai Tuivasa.

Beide vechters troffen elkaar in de UFC APEX te Las Vegas zaterdagavond.Voor Tai Tuivasa was het een erg belangrijke partij aangezien hij  zijn laatste 3 wedstrijden hadverloren en hijstond nog maar net binnen de top 10 van het zwaargewicht.Marcin Tybura daarentegen was bezig aan een redelijke stabiele reeks, maar  verloor vorig jaar nog heel snel van Tom Aspinall en was net als Tuivasa naar een eer herstel.

Tuivasa begon de partij heel erg agressief en wist daardoor  met enkele rake stoten en ellebogen Tybura aan het wankelen te brengen. Tybura wist dat zijn voordeel op de grond lag en haalde daarom de Australier naar de grond en daar had Tuivasa niets in te brengen en gaf al snel zijn rug weg. Tybura ging voor de Rear Naked, maar Tuivasa weigerde om op te geven. Uiteindelijk wist Tybura zijn tegenstander buiten westen te verwurgen en zodoende de overwinning in de 1ste ronde te pakken.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC88 Tybura verslaat jarige Tuivasa in Las Vegas