donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

UFC303/ Spectaculaire knock-out van Alex Pereira

lees ook ...

LA Liga/ FC Barcelona het nieuw seizoen sterk op de transfe...

De Spaanse club FC Barcelona zal zich  het nieuw seizoen sterk op de transfermakt begeven integenstelling tot het afgelopen seizoen. De Spaanse club lijkt er financieel toch wel goed te staan h...

Licht- zwaargewicht kampioen Alex Pereira keerde zaterdagavond terug in Octagon om zijn titel te verdedigen tegen Jiri Prochazka en deed dat wederom met succes door zijn tegenstander knock-out te slaan.

Alex Pereira zette voor de 2de keer zijn licht- zwaargewicht titel op het spel. De Braziliaan vocht een rematch tegen voormalig kampioen Jiri Prochazka. Pereira verdedigde zijn titel in april tegen Jamahal Hill terwijl Jiri op hetzelfde evenement toen won van Aleksandar Rakic. Maar nu stonden beide mannen met slechts 2 weken voorbereiding opnieuw tegenover elkaar.

Beide mannen waren aan het aftasten  in het begin . Bij de 1ste echte rake stoot van Pereira deinsde de Tsjech even terug. Jiri wilde aanvallen, maar moest opletten voor de snelle en harde stoten van de Braziliaan.Pereira kwam door met een linker en Jiri wankelde. Jiri greep de Braziliaan voor een clinch. Met nog 40 seconden te gaan in de 1ste ronde kwam Pereira los, hij sloeg Jiri vervolgens neer, maar de tijd was om waardoor Jiri werd gered door de zoomer. Hij kreeg echter geen kans om te herstellen. Met een keiharde highkick wist hij  Jiri neer te trappen en vervolgens met stoten het gevecht af te maken. Een fantastische prestatie van Pereira.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC303/ Spectaculaire knock-out van Alex Pereira