maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

UFC302/ Makhachev pas laat in het gevecht zeker van overwinning

lees ook ...

EK2024/ Kylian Mbappe met witte pleister bij training Frankr...

De spits van de Nationale selectie van Frankrijk Kylian Mbappe die in de eerste wedstrijd van Frankrijk zijn neus brak verscheen woensdag op d training met een paar pleisters op zijn neus. De n...

Tijdens het main event UFC 302 van zaterdagavond wist lichtgewicht kampioen Islam Makhachev zijn titel met succes te verdedigen tegen Dustin Poirier.

Islam Makhachev  verdedigde zaterdagavond in Newark voor de 3de keer zijn titelv in het lichtgewicht en wel tegen Dustin Poirier die 2 keer eerder voor de titel vocht maar steeds met lege handen naar huis terugkeerde.In de 1ste ronde van het gevecht was het Islam die een paar rake stoten wist uit te delen richting Dustin. Islam nam geen risico en probeerde Dustin ook gelijk naar de grond te krijgen, wat zijn sterke kant is en hij ging gelijk voor de Rear Naked Choke maar Dustin liet zich daartoe niet verleiden en bood goed tegenstand.

Beide vechters probeerden in de daarop volgende rondes elkaar de baas te zijn maar gebeurde helaas niet totdat in de 5de tevens laatste ronde de beslissing kwam. In de 5de ronde zagen we tekenen van vermoeidheid bij Islam en hij kreeg daardoor een harde stoot van Dustin maar vocht zich terug in de wedstrijd en uiteindelijk lukte het Islam om Dustin de grond te krijgen en ging hij voor de D’Arce Choke. Dustin kon het niet langer verdedigen en moest uiteindelijk aftikken. Een fantastische finish van de vechter uit Dagestan na een slijtageslag van jewelste.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportUFC302/ Makhachev pas laat in het gevecht zeker van overwinning